Notre adresse:

26 - 28 Ulensstraat, 1080 Brussel Belgïe

open Maadag tot Vrijdag : 9u - 17u

IBAN : BE19 3631 3893 0312

Hebt u vragen ?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons :

Tél : +32 (0)2 - 219.81.84 ou GSM : +32 (0) 484.417.400

 

Bienvenue sur notre site. Karama Solidarity a pour objectif de venir en aide aux populations qui souffrent de pauvreté  sans distinction de sexe, de race, de religion ou de culture. Nous nous battons sur tous les fronts pour combattre la misère !

Suivez-nous sur :

Langue :

VOEDSELHULP

By 
(0 votes)

Ramadan

De maand van Ramadan herinnert ons dat duizenden vrouwen en mannen in de grootste armoede leven en dat duizenden kinderen dagelijks omkomen door ondervoeding.

Elk jaar lanceren wij een grote noodoproep ten gunste van de armste bevolkingen:

Wij verdelen voedselpakket van 10 kg voor een gezin van 8 personen voor een volledige week.

Qurbani (Al 'Eïd El Adha)

De moslims zetten de tradities van de Profeet Abraham verder, zoals het offeren van een dier waarvan een deel aan de behoeftigen wordt geschonken.

Elk jaar, nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze actie die wereldwijd wordt verspreid bij personen die vol ongeduld naar deze dag uitzien!

Uw bijdrage laat toe voldoende vlees te schenken aan een gezin voor meerdere maanden dankzij de conditionering van het vlees van het offerfeest in blik of in saucijzen. Dit helpt dus ook om te strijden tegen ondervoeding.

Sacrifice

Les musulmans perpétuent les traditions d'Abraham telles que le sacrifice d'un animal dont une partie est donnée aux pauvres.

Chaque année, nous vous invitons à étendre cet acte de partage dans de nombreux pays et auprès des personnes qui attendent ce jour avec impatience !

En effet, cette distribution de colis de viande permet de fournir une quantité suffisante de viande pour une famille moyenne. Par ailleurs, grâce au conditionnement de la viande du sacrifice en conserves ou en saucisses, elle peut-être répartie sur plusieurs mois. Ainsi, nous contribuons à la réduction du taux de malnutrition.

Read 14528 times Last modified on zondag, 14 april 2019 22:57

OVER ONS

Karama Solidarity is een humanitaire hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van levensomstandigheden van de minder bedeelden in de wereld 

PARTAGEZ    

 

Wanneer ik 10€ geef

8,7€ worden direct voor het project gebruikt
87%

0,7€ worden gebruikt om nieuwe donateurs te vinden
7%

0,6€ worden gebruikt voor de administratiekosten
6%