Notre adresse:

26 - 28 Ulensstraat, 1080 Brussel Belgïe

open Maadag tot Vrijdag : 9u - 17u

IBAN : BE19 3631 3893 0312

Hebt u vragen ?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons :

Tél : +32 (0)2 - 219.81.84 ou GSM : +32 (0) 484.417.400

 

Bienvenue sur notre site. Karama Solidarity a pour objectif de venir en aide aux populations qui souffrent de pauvreté  sans distinction de sexe, de race, de religion ou de culture. Nous nous battons sur tous les fronts pour combattre la misère !

Suivez-nous sur :

Langue :

communication

communication

Yémen: le manque d'eau potable tue 3 fois plus d'enfants que la guerre

Les enfants risquent en moyenne trois fois plus de mourir de maladies diarrhéiques, liées au manque d'eau potable et d'hygiène, que par la violence directe, selon l’Unicef


Karama Solidarity se mobilise pour sauver des vies, notre action « Wash » va permettre à 7700 personnes au Yémen d’avoir un accès durable à l’eau.

 

Découvrez vite cette merveilleuse Sadaqa Jarya Découvrez vite cette merveilleuse Sadaqa Jarya

 

Au Yémen, le manque d'eau potable tue 3 fois plus d'enfants que la guerre

Les enfants risquent en moyenne trois fois plus de mourir de maladies diarrhéiques, liées au manque d'eau potable et d'hygiène, que par la violence directe, selon l’Unicef

JEMEN: Rachida getuigt

« Voor de oorlog waren de kansen op het vinden van een baan groter en mijn man werkte als bouwvakker in de stad Taiz,


Rashida Mohammed, 30 jaar, woont in een landelijk dorp in het district Jabal Habshi in Taiz, 30 km ten zuiden van de stad Taiz, met haar man en 11 kinderen. De familie heeft sinds 2015 moeite om aan hun basisbehoeften te voldoen.

« Voor de oorlog waren de kansen op het vinden van een baan groter en mijn man werkte als bouwvakker in de stad Taiz, maar tegenwoordig zijn er slechts een paar kansen om een baan te vinden,verklaarde zij.»

« De inkomsten van mijn man zijn niet genoeg om voedsel te kopen en aan alle basisbehoeften te voldoen, dus mijn kinderen gaan aan het werk wanneer ze de kans krijgen..»

De familie van Rashida heeft niet de middelen om water van tankers te kopen, ze moet water halen uit jerrycans in een vallei in de buurt van haar dorp en ze gebruikt brandhout om water te koken voor de dagelijkse maaltijden van de familie.

« Voedsel is onze prioriteit en het is moeilijk voor ons om voedsel te kopen en water in de vallei te krijgen. Er is geen elektriciteit in het dorp, » voegde ze eraan toe.

« Als mijn kinderen voldoende voedsel vinden, voel ik me gelukkig.»

Rashida's familie heeft, net als veel andere families in zijn omgeving, dringend voedsel nodig. Als gevolg hiervan kwam Karama Solidarity om 160 huishoudens met 1.129 mensen met voedselmanden te helpen hun lijden te verminderen.

 «De voedselprijzen gingen omhoog toen er niet genoeg kans was om werk te vinden, dus het heeft ons lijden verergerd om genoeg voedsel te vinden », zei Rashida.

DANK U!

«De interventie van Karama Solidarity heeft ons lijden verminderd en we hebben genoeg voedsel in huis, tenminste voor de komende maand. We danken de donoren (Al Minara) voor hun steun en hopen dat ze andere families in nood kunnen blijven helpen », nous confia-t-elle émue 

Andere families zoals Rachida hebben kunnen genieten van uw vrijgevigheid, hier zijn er enkele! Heel erg bedankt

 

Uw giften zijn NU fiscaal aftrekbaar!

Karama Solidarity is net erkend door de staat als een instelling die ontwikkelingslanden helpt!

MashaAllah, tijdens deze Ramadan heeft een echt wonder plaatsgevonden

Uw pakket, uw gift heeft het verschil gemaakt. Elke avond, hebben meer dan 1,7 miljoen personen het vasten kunnen doorbreken.

Pagina 1 van 16

OVER ONS

Karama Solidarity is een humanitaire hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van levensomstandigheden van de minder bedeelden in de wereld 

PARTAGEZ    

 

Wanneer ik 10€ geef

8,7€ worden direct voor het project gebruikt
87%

0,7€ worden gebruikt om nieuwe donateurs te vinden
7%

0,6€ worden gebruikt voor de administratiekosten
6%