Notre adresse:

26 - 28 Ulensstraat, 1080 Brussel Belgïe

open Maadag tot Vrijdag : 9u - 17u

IBAN : BE19 3631 3893 0312

Hebt u vragen ?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons :

Tél : +32 (0)2 - 219.81.84 ou GSM : +32 (0) 484.417.400

 

Bienvenue sur notre site. Karama Solidarity a pour objectif de venir en aide aux populations qui souffrent de pauvreté  sans distinction de sexe, de race, de religion ou de culture. Nous nous battons sur tous les fronts pour combattre la misère !

Suivez-nous sur :

Langue :

SPONSORSCHAP ...

Kans voor een normale jeugd!

 

Heeft u vragen ?

Hoeveel krijgt het weeskind werkelijk van het bedrag dat ik stort?

Wanneer ik 33€ stort, krijgt de voogd van het kind (meestal is dit de moeder) 30,20€. De overblijvende 2,80€ worden gebruikt voor de administratiekosten, de ontwikkeling van de projecten waar het kind van gaat genieten (schooltas, boeken, kleren, ...).

Zal mijn bijdrage invloed hebben op het leven van het kind?

Absoluut! De gezinnen met weeskinderen hebben vaak geen bron van inkomsten. Het geld dat u stuurt (33€, 39€ of 48€ per maand naargelang het land) is vaak meer dan het totale inkomen van het gezin. De hulp die u biedt laat het kind en zijn gezin toe een decent leven te lijden en in zijn basisbehoeftes te voorzien (voedsel, gezondheid, scholing).

Is het mogelijk om in groep te sponsoren?

U bent een groep vrienden, familieleden, een klas, een sportclub en u wilt graag samen een kind sponsoren...  Dit is zeer eenvoudig! Het enige dat wij nodig hebben is een naam en een correspondentieadres voor de groep en maar één rekeningnummer. Kies een groepsvertegenwoordiger waar wij mee in contact zullen zijn en die de rest van de groep zal informeren over de voortgang van het weeskind en over alle andere informatie in verband met de sponsoring (jaarlijks verslag, brieven van het kind)

Hoelang duurt mijn sponsoring?

De sponsoring is een actie op lange termijn die meestal tot aan de meerderjarigheid duurt en meer specifiek tot het einde van de studies.   Indien het kind dat u sponsort, verhuist of trouwt, stopt de sponsoring. Wij contacteren u dan om u voor te stellen een ander weeskind te sponsoren.

En indien ik niet verder kan sponsoren?

Indien u niet langer kunt sponsoren, dient u enkel naar ons te bellen of te mailen om dit te vermelden. We vragen u echter dit 3 maand op voorhand te doen zodat wij tijd hebben om een nieuwe peter voor uw weeskind te vinden.   Wanneer een peter stopt met sponsoren, belasten wij hem niet met langdurige en ingewikkelde administratieve ingrepen. We vragen hem enkel echter aan de toekomst van het kind te denken, wetend dat dit zijn enige bron van inkomsten is!U bent natuurlijk altijd vrij later een ander kind te sponsoren... of aan iemand in uw omgeving voor te stellen uw sponsoring over te nemen...

Kan ik mijn weeskind schrijven?

Natuurlijk! Wij moedigen u aan contact op te nemen met uw weeskind.   Uw brieven kunnen hem en zijn omgeving aanmoedigen. Voor de kinderen, stelt dit vaak morele steun voor. Uw brieven getuigen van uw interesse voor zijn leven en voor zijn scholing. Indien u een brief wilt sturen, dient u hem naar Karama Solidarity te sturen die voor de vertaling zal zorgen en de brief naar uw weeskind door zal sturen.  

Kan ik hem zien?

Ja dit is mogelijk! U kunt uw weeskind een bezoekje brengen. Zo kunt u zijn levensomstandigheden en de invloed van het project zien. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met het kantoor van Karama Solidarity dat u zal uitleggen wat u dient te doen.

Kan ik hem cadeautjes schenken?

Dit kan heel het jaar door via een storting. U dient echter wel duidelijk te maken dat dit om een geschenk voor uw weeskind gaat.

Kan ik dit project op een andere manier steunen?

Ja! Indien uw middelen u niet toelaten een weeskind te sponsoren, kunt u het algemeen fonds voor weeskinderen steunen. U kiest zelf welke bijdrage u wil leveren!Kleine sloten vormen grote rivieren. Met kleine bedragen, kunnen wij ook grote veranderingen brengen in het leven van weeskinderen.Dit fonds wordt gebruikt voor uitzonderlijke uitgaven zoals medische kosten, schoolmateriaal, ... Dit fonds laat eveneens toe andere activiteiten en projecten te financieren voor weeskinderen en hun gezinnen die al dan niet gesponsord zijn.

En als ik nog vragen heb?

Heeft u andere vragen? Contacteer ons dan via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of contacteer ons het nummer  02/ 219 81 84 ou 0484/417.400,Wij beantwoorden uw vragen met plezier!

OVER ONS

Karama Solidarity is een humanitaire hulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor de verbetering van levensomstandigheden van de minder bedeelden in de wereld 

BEDRIJFSNUMMER:  0559.942.594

IBAN : BE19 3631 3893 0312

PARTAGEZ    

 

Contact

Wanneer ik 10€ geef

8,7€ worden direct voor het project gebruikt
87%

0,7€ worden gebruikt om nieuwe donateurs te vinden
7%

0,6€ worden gebruikt voor de administratiekosten
6%